Jump to content
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. Administratie Si Dezvoltare

  1. forum

   Zona Administrativa

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității, propuneri legate de forum, întrebări/probleme legate de forum, cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   4
   posts
  2. forum

   Zona Utilizatori

   Informații despre membri comunitatii, ghiduri și tutoriale utile, cat si asistenta pentru contul dumneavoastra.

   565
   posts
  3. forum
   164
   posts
 2. Servere Publice

  1. forum
   423
   posts
  2. forum
   10
   posts
  3. forum
   15
   posts
 3. Zona Photoshop

  1. forum

   Design Zone

   Ai nevoie de un avatar, banner, semnatura sau ai dificultati in crearea unei lucrari? Deschide un topic, spune-ne problema ta si noi te vom ajuta.

   362
   posts
 4. eSports

  1. forum
   5
   posts
  2. forum
   6
   posts
 5. Resurse Si Informare

  1. forum
   14
   posts
  2. forum

   Resurse Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsii de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

   44
   posts
  3. forum

   Resurse IT

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

    42
    posts
  4. Divertisment & Jocuri Forumiste

   1. forum
    28
    posts
   2. forum

    Divertisment

    Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni bancuri, seriale și muzica.

    291
    posts
   3. forum

    Jocuri Forumiste

    Aici toata lumea are dreptul sa posteze orice joc doreste.

    543
    posts
  • ⭐️Partners⭐️

  • Steam Group

   Epic-Gamers.Ro | MiXZone Join Group  Join Chat
   Conducerea comunitatii a fost de acord sa demaram proiectul privind mixurile CS: 1.6 ce se desfasoara seara de seara, astfel:Echipa Epic-Gamers va ofera un sistem de puncte pe nivele, primiti xp in functie de kill/bomba, mai multe detalii aici: System Puncte[www.epic-gamers.ro], iar celor care ajung la ultimul nivel oferim o licenta de joc ca rasplata !!Toti jucatorii CS:1.6 sunt invitati sa se inscrie in acest grup pentru a afla orele zilnice la care se organizeaza mixuri CS:1.6Activitatile se vor desfasura pe serverele:TS.EPIC-GAMERS.ROMIX.EPIC-GAMERS.RO MIX2.EPIC-GAMERS.RO MIX3.EPIC-GAMERS.RO MIX4.EPIC-GAMERS.RO Jucatorii care participa cel mai mult la aceste activitati seara de seara vor primi:Admin pe aceste servereAcces la grupul steam pentru anunturi zilnice (sa anunte cand se strange lumea la mix)Acces pe serverul TeamSpeak 3 pentru administrarea acestui proiectNe gasiti zilnic pe Ts.Epic-Gamers.Ro Nu ezitati sa ne contactati daca aveti idei sau propuneri!

   Members
   819

   In-Game
   2

   Online
   34

   In-Chat
   40

  • Topics

  • Recent Status Updates


  ×