Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/28/2020 in all areas

 1. Nickname: ☆𝕮𝖎𝖕𝖗𝓨☆ Varsta: 15 Steam ID (status in consola pentru a vedea): 473 Link profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199050842722/ Detii Prime (Da/NU): DA De ce doresti gradul: Sa ajut la gestionarea comunitatii server-ului AWP.EPIC-GAMERS.RO Alte mentiuni: Sunt destul de activ pe server !
  2 points
 2. Nickname:RADU Varsta:14 ani Steam ID(status in consola pentru a vedea):STEAM_1:1:39666001 Detii prime(DA\NU):DA Link profil Steam:https://steamcommunity.com/id/FuckCancer/ De ce doresti gradul:Sa ajut la gestionarea comunitatii server-ului AWP.EPIC-GAMERS.RO Alte mentiuni:Sunt destul de activ pe server(20:30 ore locul 7 la !toptime)
  1 point
 3. Pro si de la mine, ai orele necesare, cuminte pe server, keep the good work up!
  1 point
 4. Salut! PRO din partea mea!
  1 point
 5. Multa Activitate si calm pe server. De la mine ai PRO
  1 point
 6. Activitate buna Nu faci probleme De la mine ai PRO
  1 point
 7. Oricine merita sa incerce ceva nou. Activitate ai, tinand cont de cand s-a deschis sv-ul. Din partea mea ai un pro.
  1 point
 8. 1 point
 9. Nu faci probleme Activitate buna Incearca sa comunici cu player-ii ca sa te cunoasca si sa-si formeze o parere despre tine din partea mea ai PRO
  1 point
 10. Oricine merita o sansa. PRO
  1 point
 11. Eu sincer nu te prea cunosc. De cate ori am intrat pe server si tu erai. Ce sa zic. Din partea mea meriti o sansa si vedem pe parcurs cum te descurci. PRO.
  1 point
 12. Salutare, Din partea mea ai PRO.
  1 point
 13. Regulament Epic-Gamers -Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu acordat de catre fondatorul forumului. -Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toti utilizatorii acestui forum. >>> Orice referinta la membrii staffului sau la numele comunitatii care au scopul de a pune in lumina proasta va fi sanctionata! >>> Reclama nu este tolerata. Postarea de link-uri catre comunitati, servicii sau alte site-uri concurente va duce la suspendarea contului! >>> Nu aveti voie sa faceti
  1 point

Copyright © 2013-2020 | All rights reserved. | Powered by Epic-Gamers.Ro

×
 • Create New...