Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. eGRoBi

  Regulament Jucatori 1. Folosirea programelor de cheat - Coduri (Aim, Wall etc) Sanctiune - Ban Permanent 2. Reclama de orice natura scrisa, vocala (utilizand microfonul) Sanctiune - Ban Permanent 3. Folosirea unui limbaj indecent la adresa jucatorilor sau adminilor Sanctiune - GAG/MUTE 5-30 min sau chiar ban temporar maxim 100 min in functie de caz. 4. Folosirea excesiva al microfonului (muzica, tipete, limbaj vulgar la adresa jucatorilor) Sanctiune - Avertizare verbala din partea adminiilor - GAG/MUTE In rest jocul este liber. Distrati-va pe Server, Spor La fraguri ! Regulament Admini 1. Adminii au obligatia de a respecta toate punctele din "Regulamentul Jucatorilor". 2. Aplicarea comenzilor pe colegi sau chiar pe ei este interzisa, nici macar in gluma nu aveti voie. 3. Nu abuzati de comnezi pe jucatori gen : slay slap etc .. 4. Sanctionarea jucatorilor care nu respecta unul din punctele din "Regulamentul jucatorilor" Nu se dau sanctiuni inafara regulamentului. 5. Nu aveti voie sa schimbati hartile (Pe server ruleaza doar harta de_dust2). 6. Trebuie sa aveti o activitate sporita pe server minim 1-2 ore zilnic / Inactivitatea trebuie anuntata pe forum. 7. Accesarea sectuinii reclamatii admin/cereri unban a forumului zilnic. 8. Sunteti obligati sa votati serverul zilnic si sa aveti prezenta pe forum pentru a raspunde la cererile de admin si / sau slot. 9. Daca cineva raporteaza un codat, sunteti obligati sa-l monitorizati. Nu stati si va jucati. 10. Pentru fiecare ban trebuie sa aveti DEMO. Cel putin sa stocati demo-ul in calculator timp de 3 zile max. In caz ca primiti o reclamatie sau o cerere unban pe forum sa detineti dovada. In caz contrar veti fi penalizat dupca caz. 11. Nu aveti voie sa dati info jucatorilor/adminiilor prin ESP , ESP-ul se foloseste strict pentru admininarea serverului. 12. Adminii care se cearta intre ei vor primi remove de ambele parti. (cuvant cheie: pubzonegosv8i7 ) (Staff-ul trebuie sa se inteleaga bine, aici nu este mahala, nu acceptam suferinte/orgolii pe server, trebuie sa fim preteni si sa ne distram nu sa ne certam) Toate punctele de sus se sanctioneaza cu avertisment in prima instanta. La a doua abatere primi DownGrade in functie de gravitatea sanctiunii sau chiar Remove.
 3. eGRoBi

  Rezolvat
 4. Nume Canal: Privat21 Adăugare sub-canal:Nu doresc unul Fondator pe Canal: eu Unique ID: xW6IuO8d1mDjcMe3XdsaJ0ectNI=
 5. Locuiesc în România și fac marketing pentru magazin piese auto

 6. MihailGanea

  Juc pe jocuriaparatecasino.com și de obicei încerc să joc ceva relaxant, astfel încât să mă pot concentra. Când mă distrag, pierd de obicei, ceea ce înseamnă că nu ajung să câștig câți bani ca de obicei. Nu sunt un mare fan al pariurilor, așa că cazinoul este soluția mea
 7. 4EverAl0n3^

 8. 4EverAl0n3^

 9. Stefan

  Nick : AK-47 UNSTOPOBLLE Ore jucate (minim 15 ore) : https://www.gametracker.com/player/AK-47 UNSTOPOBLLE/89.40.233.102:27015/ Experienta amx (medie/buna/foarte buna) : buna Steam on/off : on Varsta ( minim 15 ani) : 20 Ai citit regulamentul? : Brown Poti dona? : Daca este nevoie, da.
 1. Load more activity

×