Jump to content

Cerere Unban


Ricsiii58
 Share

Recommended Posts

Cine ti-a dat ban? :Jager
Unique ID: ricsiii58
Dovada(printscreen):"you have been banned from this server check https://www.epic-gamers.ro for more details
Detalii:Cica am avut wall cand omul era in fata mea de vreo 5 metri si nu avea unde sa mearga si m-am dus in spatele lui si l-am batut si v-am  si voua de aia am cont doar cu 90 ore pentru ca am pc doar de craciun si nu am avut cum sa fac mai multe ore si bine ca sunt bun cu awp daca din 90 ore aveam 44 de ore pe sv deci era cam prostie...
Motiv:wall

Link to comment
Share on other sites

  • eGRoBi locked this topic
  • Sebasto unlocked this topic

Contra...imi pare rau dar in 3-4 zile de la incepator pe awp la pro e cam greu, +faze de wall +discord cu nope info +speclist

                                      By Dan

Link to comment
Share on other sites

Contra, am stat 2 zile consecutive pe tine in care am văzut cam ce strategie ai tu când joci cu codul pe server. În primul rand, când nimeni de pe server nu e spec ai mana libera la prefire, uitat prin pereți modest. În al doilea rand, când întru eu spec mereu, Jagermeister sau Dan, dintr o data nu mai joci nimic, mori continuu, ești afk, nu te mai uiți după ei prin pereți, cam aiurea ce pot spune, plus ca e primul tău cont de steam și nu cred ca la 90 de ore tu deja știi atâtea chestii.

 

Link to comment
Share on other sites

Zenoko, ti am zis si ti-e ca am primit pc de craciun si atunci am facut cont de steam bine ca am 90 de ore dar am 45 de ore pe sv deci cam stiu spoturile pe mapa de unde pot sa tragi prin pereti si unde nu si am incercat si eu de vreo 2-3 ori si daca intra am direct wall? da-mi demo sa vad si eu si daca vrei verifica-mi pc ul daca nu ma crezi.

P.S si poate am zis si eu ceva prost ca nu sunt 100% roman deci gresesc si eu n-am ce sa fac .

 

Edited by Ricsiii58
Link to comment
Share on other sites

  • Founders

Ai avut cod, n-ai avut cod, intre timp, tu si tovarasii tai ati facut-o de oaie pe server si vizavi de staff. Ban-ul tau ramane permanent, iar prietenii tai au fost sanctionati de asemenea.

 

T/C.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...