Jump to content

-JuNNKye-

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -JuNNKye-

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -JuNNKye-

  @4EverAl0n3 Nimeni...deci nimeni...nu este tare-n gura aici sa fie clar....nu ma lua de sus pentru ca asta faci...nu am de unde sa-ti aduc eu tie dovezi pentru ca nu am zis asa ceva...cum ar fii asta? Ar trebuii sa ma inregistrez si sa fac screen-uri la toate conversatiile mele?....El ar trebuii sa imi aduca mie dovada pentru ca el imi spune mie ca am amenintat...deci te rog frumos gandeste-te de 2 ori cand pui o intrebare....pentru ca eu consider ca ai pus o intrebare stupida....este doar parerea mea....astept si alte parerii si in cel mai bun caz un raspuns final sa stiu daca mai joc mix sau salll :)) Multumesc pentru timpul vostru.
 2. -JuNNKye-

  Nu am zis niciodata de picarea comunitatii pe ts sau altundeva...n-ai ce sa zici la faza asta...si cu reclama am spus frumos numele acelei comunitatii de 3-4 ori si nu am zis hai pe ea sau ceva de genu' sa fie clar....am spus pur si simplu un nume....si nu are treaba ban-ul de ieri pentru acesta de azi...in concluzie..nu mai baga jargoane urate si astept o decizie corecta din partea fondatorilor....si sa nu ma mai chemi in privat sa ma ameninti ca-mi stergi cererea de unban si ca primesc ban pe forum sau ca pe tine te crede acel baiat Robi.
 3. -JuNNKye-

  Hai ca eu am amenintat ca va pic ts...=]]]]]]]]]]] Bun...ieri am primit 1 zi ban din cauza ca ma luasem la harta cu @cosMIN-POWER nu pentru reclama...si faza cu reclama am zis doar un nume nu am zis hai intrati acolo sau etc....hai ca am inteles....eu v-am amenintat ca va pic ts...aham...alta explicatie...? Si in primul rand cererea este pentru ban-ul de azi nu are legatura cu cel de ieri..deci te rog sa gasesti un motiv calumea pentru ban-ul acesta...nu cred ca are rost una cu alta.
 4. -JuNNKye-

  Nickname:-JuNNKye- Cine ti-a dat ban? :snK Unique ID: Vl/r5luA9tT/s73G9Mur/pBcACY= Dovada(printscreen):https://imgur.com/a/hl10vIX Detalii:Abia ce intrasem pe server dupa un ban antecedent si numai la 2 minute am salutat pe ts acolo dupa care snk a salutat si el ceva in genu' "Ce cauti aici ma JuNNKye"....si am zis...uite stau ma "grasule" si din aceasta "glumita" mi-a dat ban 7 zile...dupa care pe privat zice ca i-am zis de ma-sa....eu nu stiu ce sa zic....dovada nu avem niciunul dintre noi si nu stiu cum se va rezolva... eu v-am spus opinia mea...acuma ramane in seama voastra, salut. Motiv:injurii
×