Jump to content
Sign in to follow this  
-JuNNKye-

Cerere unban -JuNNKye-

Recommended Posts

Nickname:-JuNNKye-
Cine ti-a dat ban? :snK
Unique ID: Vl/r5luA9tT/s73G9Mur/pBcACY=
Dovada(printscreen):https://imgur.com/a/hl10vIX
Detalii:Abia ce intrasem pe server dupa un ban antecedent si numai la 2 minute am salutat pe ts acolo dupa care snk a salutat si el ceva in genu' "Ce cauti aici ma JuNNKye"....si am zis...uite stau ma "grasule" si din aceasta "glumita" mi-a dat ban 7 zile...dupa care pe privat zice ca i-am zis de ma-sa....eu nu stiu ce sa zic....dovada nu avem niciunul dintre noi si nu stiu cum se va rezolva... eu v-am spus opinia mea...acuma ramane in seama voastra, salut.
Motiv:injurii

 

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci ieri ti-a dat cosmin ban 2 ore sa te calmezi ca tot faceai reclama la "comunitatea ta" si ai amenintat ca ne pici ts-ul, deci rog un admin sa ii dea ban permanent, deoarece a facut reclama, opps este martor. @cosMIN-POWER

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ca eu am amenintat ca va pic ts...=]]]]]]]]]]] Bun...ieri am primit 1 zi ban din cauza ca ma luasem la harta cu @cosMIN-POWER nu pentru reclama...si faza cu reclama am zis doar un nume nu am zis hai intrati acolo sau etc....hai ca am inteles....eu v-am amenintat ca va pic ts...aham...alta explicatie...? Si in primul rand cererea este pentru ban-ul de azi nu are legatura cu cel de ieri..deci te rog sa gasesti un motiv calumea pentru ban-ul acesta...nu cred ca are rost una cu alta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai zis un nume de 100 ori cand ti-am zis sa incetezi, si Cosmin e martor cand a zis ca pici comunitatea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am zis niciodata de picarea comunitatii pe ts sau altundeva...n-ai ce sa zici la faza asta...si cu reclama am spus frumos numele acelei comunitatii de 3-4 ori si nu am zis hai pe ea sau ceva de genu' sa fie clar....am spus pur si simplu un nume....si nu are treaba ban-ul de ieri pentru acesta de azi...in concluzie..nu mai baga jargoane urate si astept o decizie corecta din partea fondatorilor....si sa nu ma mai chemi in privat sa ma ameninti ca-mi stergi cererea de unban si ca primesc ban pe forum sau ca pe tine te crede acel baiat Robi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amenintarile trebuie tratate cu atare , prin urmare daca aduci dovezi ca nu ai zis asa ceva , ne mai gandim , insa pana aduci dovezi te rog sa nu mai fi tare-n cioc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@4EverAl0n3 Nimeni...deci nimeni...nu este tare-n gura aici sa fie clar....nu ma lua de sus pentru ca asta faci...nu am de unde sa-ti aduc eu tie dovezi pentru ca nu am zis asa ceva...cum ar fii asta? Ar trebuii sa ma inregistrez si sa fac screen-uri la toate conversatiile mele?....El ar trebuii sa imi aduca mie dovada pentru ca el imi spune mie ca am amenintat...deci te rog frumos gandeste-te de 2 ori cand pui o intrebare....pentru ca eu consider ca ai pus o intrebare stupida....este doar parerea mea....astept si alte parerii si in cel mai bun caz un raspuns final sa stiu daca mai joc mix sau salll :)) Multumesc pentru timpul vostru.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×