Jump to content
Sign in to follow this  
fwt.Kanohamy

Unban !!!!!!!

Recommended Posts

Buna seara . Nu stiu cui sa ma mai adresez ,dar am facut o cerere unban . 

Am verificat personal si nu se poate intra nici pe RESPAWN nici pe celalalt sv . 

Am si eu o intrebare se rezolva unbanul ? da sau nu fara suparare dar am spus clar pe numele fwt.Kanohamy se joaca un copil de 13 ani care habar nu are sa intre in " MY COMPUTER " dar sa joace cu coduri va asigur ca nu are coduri dar daca adminii sau adminul sau oricine altcineva nu doreste ca numele specificat de mai sus sa nu intre doresc sa imi raspunda . 

macar sa stiu cum sa ii explic unei copile de 13 ani ! pe bune am ajuns la capatul nervilor ! stau sa planga ca nu i se scoate banul ???

macar sa mi se comunice da sau nu sa stiu ce sa ii spun ! 

Mulltumesc frumos de intelegere ! Respectativa macar sv daca nu va respectati jucatorii ! ( fie mari sau mici ) !!!!!!

Daca i se da unban astept macar scuze din partea conducerii si nu mie ci unui copil de 13 ani ! sper sa ni fie josnic pt condure sa iisssi ceara scuze de la un copil de 13 ani ca nu au un motiv !

vreti jucatori dar pe ce baza ? astazi iar ma urla si ma acuzaa ca nu vreau sa o las sa joace ?

VA INTREB PERSONAL DACA ATI AVEA O SORA DE 13 ANI CE IATI SPUNE AVAND IN VEDERE CA SIMPATIZEAZA SV DUMNERAVOASTRA IMPREUNA CU CATIVA ADMINI ( wrath ,nas fulger ,wozzy ) NUU II CUNOSC DAR MA BUCUR CA ORICE FRATE PROTECTOR SI MAI MARE CA E UN SV NORMAL SI  MAI ALES CU UN LIMBAJ NORMAL !

ASTEPT UN RASPUNS PE wapp SAU PE FORUM !

 

Edited by fwt.Kanohamy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai in primul rand, daca ne-ai spune cine ia dat ban ne-ai ajuta foarte mult, acum nici un admin nu o sa recunoasca iti dai seama, poate a fost un ban dat aiurea...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Specific am cerut mai sus informatiile pentru a vedea admin-ul nu te mai baga peste mine ! Nu o lua in nume de rau fii mai rabdator, daca chiar doreste unban sa imi scrie ce am cerut , altfel sa fie sanatos.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru ca nu a raspuns persoana respectiva am sa inchid topicul. Persoana respectiva este nevoita sa lase un IP+SteamID prin PM la fondatori.

:j6RiBnE:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×