Jump to content
Sign in to follow this  
Bulibașa

[Stiri] Biserica Catolică a lansat un joc pentru smartphone-uri similar cu Pokemon Go, în care trebuie să colecţionezi sfinţi ca să ajungi la Iisus Hristos

Recommended Posts

La fel ca şi la Pokemon Go, scopul jocului „Follow JC Go” este să colecţionezi personaje. Dacă în cazul platformei inspirate de desenul animat japonez trebuia să îi colecţionezi pe Pikachu, Squirtle sau Charmander, în cazul aplicaţiei dezvoltate de Vatican trebuie să aduni la un loc sfinţi şi alte figuri religioase, scopul final fiind acela de a crea o echipă care să fie condusă de Iisus Hristos. Lansarea jocului este o încercare a Bisericii Catolice de a îi încuraja pe cei mai tineri să fie mai credincioşi, folosindu-se de mijloace tehnologice care sunt sau au fost foarte populare în ultima vreme. 

Dată colecţionate toate personajele, în joc îşi va face apariţia Iisus Hristos, care le va conduce şi va avea grijă de ele. Va trebui să te plimbi în împrejurimile bisericilor pentru a găsi obiecte „consumabile” pe care să le aplice pe echipa personală. Aplicaţia a fost dezvoltată de gruparea religioasă catolică spaniolă Fundacion Ramon Pane, fondurile investite în aceasta ridicându-se la suma de 500.000 de dolari. Jocul este activ doar în Spania şi Italia.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×